• Блог
  • Новини
  • Океан Інвест представив оновлений бренд на виставці АГРО 2019

Океан Інвест представив оновлений бренд на виставці АГРО 2019

Новини

06 Червня, 2019

Океан Інвест представив оновлений бренд

З початку червня виробник постпатентних ЗЗР «Океан Інвест», що входить до BKW Group, випускає свою продукцію під оновленим брендом. На виставці АГРО 2019 компанія презентувала новий образ і водночас підтвердила незмінність основної ідеї своєї діяльності — забезпечення вітчизняних аграріїв якісними засобами захисту рослин за оптимальними цінами.

За словами директора компанії, Ірини Кас'яненко, у 2019 році «Океан Інвест» відзначає 5-річчя. І за цей час компанія змогла оцінити своє місце на ринку, проаналізувати, які потреби у сільгоспвиробника, які його основні цілі, які перед ним стоять завдання, які проблеми його турбують. На основі цього досвіду формується нова стратегія розвитку компанії, і як наслідок оновлений бренд.

Ми наповнили назву компанії новим життям. Чому Океан Інвест? Якщо мати на увазі «ОКЕАН», то не існує нічого більш вічного та постійного, як наші наміри, та водночас стрімкого й рухливого, як наші рішення… Якщо «ІНВЕСТ», то це інвестиції у майбутній врожай. Ми на хвилі нового, ми на хвилі змін, але ми стабільні в головному — ми на хвилі захисту рослин...
Ірина Кас'яненко, директор «Океан Інвест»

Ірина Кас'яненко

директор компанії "Океан Інвест"

Відвідувачів виставки АГРО 2019 приваблював новий образ та можливість отримати консультаційну допомогу щодо проблем, із якими наразі стикаються аграрії. За словами менеджерів компанії «Океан Інвест», більшість цих проблем пов’язана з погодними умовами.

У східному регіоні, який я представляю, складаються досить сприятливі для шкідників та хвороб умови. Це велика кількість опадів, висока температура, відповідно — випаровування, тож вологість повітря висока. Отже, наприклад, для соняшнику підвищуються ризики поширення альтернаріозу, септоріозу, і навіть у деяких господарствах з’являються ознаки піреноспорозу. Для такого випадку ми можемо запропонувати свої препарати превентивної дії і при цьому вони допоможуть викоренити перелічені хвороби. Скажімо, у нас є прекрасний препарат Солє БТ, який містить 2 діючі речовини — цимоксаніл і металаксил. Для профілактичного ефекту прекрасно працює в нормі 0,5-0,6 кг/га, і будь-яке господарство може бути спокійне за свої посіви соняшнику.

Олександр Горобець

менеджер зі збуту «Океан Інвест»

Солє БТ

Діюча речовина

Цимоксаніл - 250 г/кг, Металаксил - 80 г/кг

Чимало запитань відвідувачів стосувалося цьогорічної біди — нашестя шкідника чортополохівки. У компанії є декілька засобів ефективного інсектицидного захисту посівів передусім соняшнику і сої від цього шкідника. Однак В’ячеслав Каракоша, консультант агроном-технолог «Океан Інвест», радить не забувати і про загрозу, яку несуть посівам тієї ж сої кліщі.

Це досить проблемні шкідники, з якими дуже важко боротися. Тому ми зареєстрували новий препарат, акарицид Клессо БТ. Він містить 2 діючі речовини — клофентезин і фенпіроксимат. Вони знищують яйця кліщів, стерилізують самку, щоб вона не відкладала яйця і, крім того, забирають дорослу особину. Це для аграріїв дуже актуально, тож вважаю, що препарат має чималі перспективи.
В’ячеслав Каракоша, консультант агроном-технолог «Океан Інвест»

В’ячеслав Каракоша

консультант агроном-технолог «Океан Інвест»

Клессо БТ

Діюча речовина

Клофентезин - 500 г/л, Фенпіроксимат - 50 г/л

Останні публікації

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Бажаємо миру, добра, тепла, благополуччя і добробуту в будинку, душі і в житті.

Новини

23 Квітня, 2022

Зі святом 8 березня!

Зі святом краси та жіночності!

Прийміть найщиріші вітання зі святом чарівності, краси і жіночності!

Новини

05 Березня, 2021

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами!

Новини

24 Грудня, 2020

З Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо всіх аграріїв з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Новини

12 Листопада, 2020

З Днем Захисника України!

Вітаємо з Днем Захисника України!

Прийміть наші щирі вітання зі святами – Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Новини

13 Жовтня, 2020

З Днем незалежності України!

Вітаємо з Днем незалежності України!

Вже 29-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення значення цієї події для всієї країни та для кожного з нас, її громадян.

Новини

21 Серпня, 2020