Компанія «Океан Інвест» зібрала аграріїв на День поля

Новини

16 Червня, 2017

Компанія «Океан Інвест» зібрала аграріїв на День поля

16 червня 2016 року «Океан Інвест», «Бізон-Тех 2006» і група компаній «Долина» провели перший спільний День поля на базі ТОВ «Подільська зернова компанія» в с. Лозова Волочиського району Хмельницької області. Захід відвідали понад 50 аграріїв з Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей.

Теоретична частина відбулася в м Волочиськ, її провів керівник Тернопільської філії компанії «Бізон-Тех 2006» Гапон Сергій Антонович.

На вітчизняному ринку наша компанія працює з 2006 року і на сьогодні має 18 філій. День поля присвячений засобам захисту рослин від «Океан-Інвест». У портфоліо компанії більше 20 препаратів, які ніхто крім «Бізон-Тех» не представляє на території України.

Гапон Сергій

керівник Тернопільської філії компанії «Бізон-Тех 2006»

З вітальним словом до учасників заходу звернувся керівник Київського офісу компанії «Бізон-Тех 2006» Янішевський Сергій Борисович.

Детальну інформацію про виробників і контроль якості препаратів, які поширює «Бізон-Тех 2006», надав директор компанії «Океан Інвест» Токар Олександр Петрович. 

Розроблена нами система захисту рослин дозволяє найефективніше застосовувати наші препарати. При цьому розкривається біологічний потенціал протруйника, що гарантує поліпшення польової схожості і енергії проростання насіння, забезпечує захист рослин від стресових умов, сприяє активному розвитку кореневої системи, збільшує і прискорює накопичення цукрів, підвищує імунітет і якість зернової продукції. З нашою системою захисту ви можете не страхувати свої посіви.

Токар Олександр

Директор компанії «Океан Інвест»

Після теоретичної частини учасники заходу поїхали на поля ТОВ «Подільська зернова компанія» оглядати посіви озимої пшениці сорту «Смуглянка», сої сорту «Черемош» та кількох гібридів кукурудзи компаній «Лімагрейн» і «Коссад».

На базі нашого господарства – ТОВ «Подільська зернова компанія», сьогодні вперше проходить День поля щодо застосування засобів захисту рослин компанії «Океан Інвест», мікродобрив та елементів прикореневого підживлення виробництва компанії «Долина». Ми вирощуємо традиційні культури: пшеницю, ячмінь, сою, кукурудзу і рапс. У нас представлена ​​лінійка гібридів кукурудзи компаній «Лімагрейн» і «Коссад». З компанією «Бізон-Тех 2006» у нас зав'язалося тісне співробітництво і провести День поля спільно з надійним партнером і ексклюзивним постачальником препаратів «Океан Інвест» вважаю чудовою ідеєю!

Королюк Валентин

Виконавчий директор ТОВ «Подільська зернова компанія»

Останні публікації

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Бажаємо миру, добра, тепла, благополуччя і добробуту в будинку, душі і в житті.

Новини

23 Квітня, 2022

Зі святом 8 березня!

Зі святом краси та жіночності!

Прийміть найщиріші вітання зі святом чарівності, краси і жіночності!

Новини

05 Березня, 2021

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами!

Новини

24 Грудня, 2020

З Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо всіх аграріїв з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Новини

12 Листопада, 2020

З Днем Захисника України!

Вітаємо з Днем Захисника України!

Прийміть наші щирі вітання зі святами – Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Новини

13 Жовтня, 2020

З Днем незалежності України!

Вітаємо з Днем незалежності України!

Вже 29-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення значення цієї події для всієї країни та для кожного з нас, її громадян.

Новини

21 Серпня, 2020