• Блог
  • Новини
  • Ірина Кас’яненко: «Океан Інвест» — це потужні інвестиції у майбутній урожай

Ірина Кас’яненко: «Океан Інвест» — це потужні інвестиції у майбутній урожай

Новини

09 Липня, 2019

На одній із найбільших та найпрестижніших аграрних виставок в Україні «Агро-2019» стенд цієї компанії по-особливому виділявся серед розміщених у павільйоні учасників: тут було багато світла, білого кольору та блакитних хвиль, що вдало поєдналися у її логотипі.

Знайомтесь, це «Океан Інвест» — компанія, яка за невеликий проміжок часу встигла зарекомендувати себе на ринку як надійний постачальник якісних ЗЗР. Для нашого видання Ірина Кас’яненко, директор, радо погодилась дати інтерв’ю та розповісти, які нові цікаві пропозиції готує «Океан Інвест» для українських аграріїв.

Ірина Кас’яненко, директор Океан Інвест

Ірина Кас’яненко, директор Океан Інвест

  • Пані Ірино, цікаво дізнатися, які зміни вже стались та ще заплановані в компанії? Адже, як ми чули, ви серйозно підійшли до питання модернізації.

— Хочу почати з того, що компанія «Океан Інвест» на ринку вже 5 років. На етапі становлення ми відібрали для власного портфоліо найбільш затребувані вітчизняними аграріями засоби захисту рослин.

Якщо раніше покупці дещо обережно сприймали наші продукти, ймовірно, завдяки хибній думці, що генерики можуть поступатися якістю оригінаторам, то пізніше в польових умовах вони не раз переконувалися у високій якості продукції нашої торгової марки. На сьогодні «Океан Інвест» зарекомендував себе як надійний партнер у бізнесі, наша репутація стабільно висока.

Участь у виставці «Агро-2019» насамперед зумовлена тим, що ми провели масштабний ребрендинг, і хочемо презентувати на українському аграрному ринку удосконалення, які наразі відбуваються у компанії. Починаючи від оновленого логотипу, більш сучасної айдентики, нового дизайну пакування продукції, зміни оформлення сайту та особливо кадрових рішень, які позитивно впливатимуть на подальший наш розвиток.

  • Які продукти наразі проходять реєстрацію та найближчим часом доповнять лінійку препаратів?

— Ми — компанія, що розвивається, тому поки що маємо невелику лінійку препаратів. Але вже зараз пропонуємо нашим клієнтам комплексні рішення для захисту рослин. Сьогодні у нашому портфелі налічується 30 продуктів. Цього року зареєстровано два нових препарати, наступного планується ще три.

Ми співпрацюємо на ринку ЗЗР з китайською агрохімічною корпорацією RED SUN. Це один із кращих виробників ЗЗР у Китаї, на заводах якого препарати проходять потрійний лабораторно-аналітичний контроль.

Новинкою, що вже зареєстрована та найближчим часом буде представлена клієнтам компанії, є препарат Тізеголд БТ (S-метолахлору та тербутилазин) — ґрунтовий та післясходовий гербіцид системної дії проти однорічних злакових і дводольних бур’янів у посівах кукурудзи та соняшнику. Цей продукт ми тільки розпочнемо завозити в Україну.

Тізеголд БТ

Діюча речовина

S-метолахлор - 312.5 г/л, Тербутилазин - 187.5 г/л

Продукція Ocean Invest

Продукція Ocean Invest

Наступний препарат, який заслуговує на увагу аграріїв та, впевнена, стане якісним помічником у боротьбі з різними видами кліща — високоефективний акарицид Клессо БТ. Щороку ми спостерігаємо поширення цього шкідника на різні культури, навіть ті, на яких раніше він не був помічений, наприклад ріпак. Ми поєднали у препараті дві потужні діючі речовини: фенпіроксимат та клофентезин, у такій комбінації, що ефективно допомагає боротися з кліщем на всіх стадіях його розвитку — від личинки до дорослої особини.

Ще один продукт у нашій лінійці — Фомовер БТ. Це піногасник, препарат загалом не новий на ринку. Все частіше аграрії стикаються із проблемою, коли у баках виникає надлишок піни. Причиною може бути як якість води, зокрема її жорсткість, так і неправильне застосування продуктів у бакових сумішах. Крім того, останнім часом сільгоспвиробники для економії води зменшують кількість робочого розчину. Якщо раніше нормальним вважався розчин 200-300 л/га, то нині — від 50 до 100 л/га. Такий концентрований і викликає піну, яка пошкоджує робочі частини обприскувача.

Кілька слів про ще один новий препарат у нашій лінійці, призначений для бакових сумішей, — Дженфілд БТ (піраклостробін) — локально-системний фунгіцид захисної та лікувальної дії. Він ефективний від різних хвороб зернових культур та соняшнику.

Цьогоріч ми подали заявки на реєстрацію ще трьох продуктів.

  • Як у вас налагоджена співпраця з замовниками — напряму чи через дистриб’юторську мережу? Наскільки оперативна доставка препаратів у регіони України?

— Ми не продаємо продукт напряму, у нас є єдиний дистриб’ютор, що входить до групи компаній BKW Group — це ПП «Бізон-Тех 2006», яка займає місце у ТОП-5 за обсягами продажу на ринку дистрибуції. Компанія має 24 регіональних представництва по країні, де працює 10-12 фахівців на кожному осередку. Вони — наш потужний інструмент із продажу та просування продукції. Налагоджена співпраця дає можливість чітко планувати кількість замовлень залежно від потреб ринку та конкурентного середовища.

Що стосується нашої команди, у нас є 11 регіональних менеджерів, агрономів-консультантів, які працюють по всій Україні, надаючи комплексну допомогу на етапі вибору системи захисту, внесення засобів захисту рослин та подальшого контролю аж до отримання врожаю, тобто забезпечують комплексну підтримку та консультацію. Наш ринок модернізується. Сільгоспвиробник у деяких питаннях вже переростає постачальника, він думає комплексно та системно. Його не цікавить тільки доступна ціна на продукт. Важлива якість, комплексний підхід, логістика, сервіс. І це вже не перевага постачальника, це обов’язкові функції гравців нашого ринку.

Клессо БТ

Діюча речовина

Клофентезин - 500 г/л, Фенпіроксимат - 50 г/л

Фомовер БТ

Діюча речовина

Диметилполісолоксан - 25 %

Продукція Ocean Invest

Продукція Ocean Invest

  • Які у вас плани на майбутнє?

Наша мета номер один на сьогодні — розвиток повноцінної лінійки препаратів, яка задовольнить на 100% потреби ринку у засобах захисту рослин. Друге — збільшення штату агрономів-консультантів. Ми збираємо навколо себе сильну команду професіоналів, які спеціалізуються не тільки на засобах захисту рослин, а й на технологіях у цілому.

Переваги нашої компанії перед конкурентами:

  • Ми входимо до складу групи компаній BKW Group. А отже, маємо сильні інструменти для фінансових, технологічних та агрономічних рішень.
  • У нас налагоджена логістична система, наші препарати вчасно потрапляють до замовника.
  • Всі продукти виготовляються на одному з кращих заводів-виробників ЗЗР у Китаї.
  • Ми можемо запропонувати ринку стабільно якісний продукт за оптимальною ціною.
  • Ми маємо змогу контролювати якість нашої продукції та здійснювати супровід продажів силами досвідчених агрономів-технологів, щоб мінімізувати фактор людської похибки в полі.

А це — яскраве свідчення нашої стабільності та ваших аграрних успіхів!

Насамкінець…

Кілька слів про оновлений бренд «Океан Інвест». Синьо-зелений відтінок логотипу з хвилястими лініями поєднав у собі згадку про зелені безкраї лани та широкі океанські простори. Адже немає нічого більш стабільного та потужного, ніж Океан. Він постійний у своїй меті, але водночас гнучкий у рішеннях. А частинка «Інвест» у назві компанії спонукає наших партнерів пам’ятати, що своїми сьогоднішніми рішеннями, вибором вони інвестують у майбутнє. Ми знаємо, куди йдемо, і знаємо, які кроки потрібно для цього зробити. Ми прагнемо бути сучасними, професійними, бездоганними в своїй роботі і ставленні до клієнта, щоденно бути «на хвилі захисту рослин». Тож щиро запрошуємо до співпраці і бажаємо високих урожаїв!

Останні публікації

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Бажаємо миру, добра, тепла, благополуччя і добробуту в будинку, душі і в житті.

Новини

23 Квітня, 2022

Зі святом 8 березня!

Зі святом краси та жіночності!

Прийміть найщиріші вітання зі святом чарівності, краси і жіночності!

Новини

05 Березня, 2021

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами!

Новини

24 Грудня, 2020

З Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства!

Вітаємо всіх аграріїв з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Новини

12 Листопада, 2020

З Днем Захисника України!

Вітаємо з Днем Захисника України!

Прийміть наші щирі вітання зі святами – Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Новини

13 Жовтня, 2020

З Днем незалежності України!

Вітаємо з Днем незалежності України!

Вже 29-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення значення цієї події для всієї країни та для кожного з нас, її громадян.

Новини

21 Серпня, 2020